Om oss.

Robakke är ett nytt företag som ändå har en lång historia och erfarenhet tillsammans med sten. Vi finns i Lönsboda i de nordöstra delarna av Skåne som med åren har blivit hjärtat för en stor del av Sveriges stenindustrier med dess olika stenbrott och sten förädlingar i området.

Våra nybyggda lokaler är anpassade för en modern tillverkning med möjligheter att tillgodose framtidens efterfrågningar i natursten. Vår senaste och största investering är en av marknadens största 5-axliga CNC som är anpassad för både klinga och fräsverktyg. Maskinens storlek  ger oss möjlighet att bearbeta stenämnen som är upp5,6 m i längd och 3,8 m i bredd.

Detta gör att med modern teknik & traditionellt handarbete så kan vi möta våra kunders önskemål för att genomföra både stora och små, komplicerade och enklare uppdrag på bästa tänkbara sätt.

Vår historia.

Robakke har sina rötter genom Jenni & Andreas Kullaro som i över 20 års tid har drivit/ driver företaget KULLARO AB,  som genom en passion för design & konst specialiserat sig på formgivning och tillverkning av  möbler, konst, smycken och inredning med diabasen som signum.

Under de senaste åren har Kullaros verksamhet växt och utvecklats genom både större nybyggda lokaler, maskinpark och personal. Utvecklingen innbär att vi även kan bemöta och genomföra andra sorters projekt, förfrågningar och uppdrag  där varken diabas eller vår formgivning står i centrum.  Nu ser vi tillsammans med våra duktiga medarbetare möjligheter att utföra diverse uppdrag i stensorter av olika slag.

Genom Robakke`s namn så ser vi oss som en fristående aktör som både tar uppdrag direkt av slutkund men även som en samarbetspartner och underleverantör till andra sten företag i branschen.

www.kullaro.se